Βάζετε τα αποξηραμένα φρούτα σε καυτό νερό για μισή ώρα περίπου.
Σουρώνετε και τα πολτοποιείτε με ένα μπλέντερ.
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύετε καλά.
Πλάθετε μπαλάκια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Λιώνετε τα 60 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Ρίχνετε την Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ.
Περνάτε ελαφρά με τα χέρια σας κουβερτούρα σε κάθε μπαλάκι και στη συνέχεια τα περνάτε από την τρούφα.
Τρουφάκια με αποξηραμένα φρούτα
Υλικά
- 100 γρ. blueberries αποξηραμένα
- 100 γρ. βερίκοκα αποξηραμένα
- 100 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια χοντροκομμένα
- 50 γρ. βούτυρο φουντουκιού
Για το γαρνίρισμα
- 60 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 100 γρ. blueberries αποξηραμένα
- 100 γρ. βερίκοκα αποξηραμένα
- 100 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια χοντροκομμένα
- 50 γρ. βούτυρο φουντουκιού
Για το γαρνίρισμα
- 60 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους