Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνετε.
Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Ρίχνετε τα μακαρόνια σε ένα βουτυρωμένο πυρίμαχο ταψί προσθέτετε το ελαιόλαδο, την κρέμα γάλακτος, τη μισή μπεσαμέλ, τα 3/4 από τα τυριά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά.
Καλύπτετε με την υπόλοιπη μπεσαμέλ και τα τυριά.
Ψήνετε στους 180 °C για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Γαρνίρετε με τα φύλλα μαϊντανού.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.