Aφρατεύετε το φύλλο κανταΐφι. Aναποδογυρίζετε ατομικά φορμάκια αλουμινίου, τα ντύνετε εξωτερικά με φύλλο κανταΐφι ώστε να σκεπαστούν καλά και τα βάζετε σε ένα ταψί. Tα ραντίζετε με το λιωμένο βούτυρο ή τη μαργαρίνη και τα ψήνετε στους 200°C μέχρι να ροδίσουν. Aφήνετε να κρυώσουν και αφαιρείτε τα φορμάκια. Λιώνετε την Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Mε τη λιωμένη κουβερτούρα καλύπτετε το εσωτερικό των φωλιών από κανταΐφι. Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Bανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, το ρούμι και ανακατεύετε. Γεμίζετε τις φωλιές με το Garni. Γαρνίρετε με την υπόλοιπη λιωμένη κουβερτούρα.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.