Λιώνετε τους 2 φακέλους Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, τη φρυγανιά, το ποτό, την κανέλα και το γαρύφαλλο. Πλάθετε το μίγμα σε μπαλάκια. Λιώνετε τους 2 φακέλους Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και καλύπτετε τα σοκολατάκια βυθίζοντας τα ένα-ένα στη λιωμένη κουβερτούρα. Πασπαλίζετε με τριμμένο αμύγδαλο και αφήνετε να παγώσουν.
Σοκολατάκια της γιαγιάς
Υλικά
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φρυγανιά τριμμένη
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ ή άλλο ποτό της αρεσκείας σας
- 4 φακέλους Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (2 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
- κανέλα
- γαρύφαλλο τριμμένο
- αμύγδαλα καβουρντισμένα
Εκτέλεση
Υλικά
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φρυγανιά τριμμένη
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ ή άλλο ποτό της αρεσκείας σας
- 4 φακέλους Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (2 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
- κανέλα
- γαρύφαλλο τριμμένο
- αμύγδαλα καβουρντισμένα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους