Καραμελίτα

Υλικά
  • 200 ml (1φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 70 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 125 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 30 γρ. (3 κουτ. σούπας) grand marnier
  • 2 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) στιγμιαίος καφές
  • 70 γρ.(1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 1 φάκελος Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
  • Σιρόπι γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ για γαρνίρισμα
Εκτέλεση

Ζεσταίνετε 2 κουταλιές της σούπας νερό και λιώνετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, το Σιρόπι γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη, το ποτό, τον καφέ και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση. Προσθέτετε τη λιωμένη ζελατίνη και ανακατεύετε. Μοιράζετε το μίγμα σε 6-7 ατομικά μπολάκια σερβιρίσματος και το αφήνετε να πήξει. Γαρνίρετε με λίγο Σιρόπι με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ και σερβίρετε.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies