Προσθέτετε στο blender τον πάγο, τη ζάχαρη και το Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ. Χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα για 1-2 λεπτά μέχρι να θρυμματιστεί ο πάγος. Σερβίρετε σε 2 ποτήρια και έχετε γρήγορα και εύκολα μια δροσιστική απόλαυση.
Γρανίτα φράουλα
Υλικά
- 3 φλιτζ. τσαγιού πάγο
- 2 κοφτές κουτ. της σούπας ζάχαρη
- 150 γρ. Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 3 φλιτζ. τσαγιού πάγο
- 2 κοφτές κουτ. της σούπας ζάχαρη
- 150 γρ. Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους