Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστείτε 18-20 κρέπες διαμέτρου 20 εκ. περίπου. Σε ένα μπολ βάζετε το τριμμένο κεφαλοτύρι, το ανθότυρο και τα αυγά. Τα χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. Μοιράζετε τη γέμιση στις κρέπες και τις τυλίγετε σε ρολό ή φακελάκι.
Τοποθετείτε τις κρέπες σε πυρίμαχο σκεύος, τις περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος,τις πασπαλίζετε με το τυρί και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδίσουν.
Μικρό Μυστικό
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ανθότυρο με διάφορα τυριά και να προσθέσετε λίγο ζαμπόν.