Ανακατεύετε σε ένα µπολ τα αυγά, το γάλα, το βούτυρο λιωµένο, το ελαιόλαδο, τη φέτα και τη Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ.
Προσθέτετε τα τυριά και ανακατεύετε καλά.
Βουτυρώνετε µια φόρµα µακρόστενη ή στρογγυλή και ψήνετε σε προθερµασµένο φούρνο στους 200°C µέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Τυρόψωμο Κέρκυρας
Υλικά
- 5 αυγά
- 150 ml γάλα
- 125 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας
- 350 γρ. Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
- 350 γρ. φέτα
- 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
- 100 γρ. κεφαλοτύρι
- 100 γρ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Υλικά
- 5 αυγά
- 150 ml γάλα
- 125 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας
- 350 γρ. Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
- 350 γρ. φέτα
- 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
- 100 γρ. κεφαλοτύρι
- 100 γρ. ελαιόλαδο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους