Αραιώνετε το Φρουί Ζελέ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε 300 γρ. βραστό νερό και μοιράζετε το μίγμα στη μέση. Στο πρώτο μισό βάζετε 150 γρ. νερό και στο άλλο μισό ανακατεύετε το γιαούρτι, το Muesli Fytro και 150 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες.
Παίρνετε το πρώτο μισό (που είναι σκέτο ζελέ σε νερό) και το χωρίζετε εκ νέου σε 2 ίσα μέρη. Το πρώτο μέρος το τοποθετείτε στον πάτο ενός ψηλού ποτηριού και βυθίζετε μία ολόκληρη φράουλα. Κάνετε το ίδιο για κάθε ποτήρι (περίπου 6 κολονάτα ποτήρια συνολικά). Βάζετε στο ψυγείο το ποτήρι μέχρι να πήξει το ζελέ. Στη συνέχεια, προσθέτετε από πάνω το μίγμα (γιαούρτι και Muesli), σε κάθε ποτήρι.
Προσοχή: Το μίγμα γιαούρτι και muesli πρέπει να είναι κρύο αλλά όχι παγωμένο! Αφού το μίγμα παγώσει εκ νέου στο ποτήρι, προσθέτετε και το υπόλοιπο ζελέ μαζί με φράουλες κομμένες στη μέση. Βάζετε στο ψυγείο για τρίτη φορά. Σερβίρεται κρύο, διακοσμώντας προαιρετικά με φράουλες ολόκληρες και κομμένες στη μέση.
Ζελέ κεράσι με φράουλες, γιαούρτι και Μuesli Fytro
Υλικά
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ Κεράσι Sweet & Balance (ή Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη ΓΙΩΤΗΣ)
- 100 γρ. γιαούρτι με 0% λιπαρά
- 40 γρ. Muesli Fytro
- 150 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες
- φράουλες ολόκληρες και κομμένες στη μέση, προαιρετικά για τη διακόσμηση
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ Κεράσι Sweet & Balance (ή Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη ΓΙΩΤΗΣ)
- 100 γρ. γιαούρτι με 0% λιπαρά
- 40 γρ. Muesli Fytro
- 150 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες
- φράουλες ολόκληρες και κομμένες στη μέση, προαιρετικά για τη διακόσμηση
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους