Βάζετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ να μουλιάσει σε 2 κουταλιές σούπας νερό και μετά τη διαλύετε σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βραστό νερό.
Βράζετε το γάλα και την κρέμα γάλακτος, διαλύετε το Caotonic και την άχνη και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει. Προσθέτετε το τυρί και τη διαλυμένη ζελατίνη, ανακατεύετε και μοιράζετε το μίγμα σε ατομικά μπολάκια.
Τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξουν.
Γαρνίρετε εάν θέλετε με Garni ΓΙΩΤΗΣ, Μuesli Fytro και φρέσκα φρούτα.
Κρέμες ψυγείου με Caotonic
Υλικά
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος light
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 150 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Caotonic ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
- 5 γρ. (1/2 φακελάκι) Ζελατίνη σε Σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Υλικά
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος light
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 150 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Caotonic ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
- 5 γρ. (1/2 φακελάκι) Ζελατίνη σε Σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους