Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μίγμα σε μία φόρμα για σούστες (Νο 20-22) και το στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και την τοποθετείτε πάνω από τη βάση μπισκότου. Τη βάζετε στο ψυγείο να «σταθεί» και ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Στη συνέχεια απλώνετε πάνω από την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής το έτοιμο Garni και αφήνετε την τούρτα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα. Πριν τη σερβίρετε γαρνίρετε την τούρτα με ξύσμα από Κουβερτούρα κλασική ή Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.