Ανακατεύετε όλα τα υλικά της ζύμης στο μίξερ με το φτερό για 2-3΄, καλύπτετε με μεμβράνη και βάζετε τη ζύμη στο ψυγείο να κρυώσει.
Ανοίγετε τη ζύμη ανάμεσα σε δυο λαδόκολλες στο πάχος που θέλετε.
Κόβετε τη διάμετρο που θέλετε και την τοποθετείτε σε μία φόρμα που ανοίγει (διαμέτρου 24εκ.), με το ζυμάρι που περίσσεψε καλύπτετε εσωτερικά το πλαϊνό τοίχωμα της φόρμας και φτιάχνετε και 4 κορδόνια.
Ανακατεύετε τη Μαρμελάδα με το χυμό πορτοκαλιού και το δυόσμο και την απλώνετε πάνω από τη ζύμη. Απλώνετε τα κορδόνια σχηματίζοντας τρίλιζα.
Ψήνετε στους 170°C με αέρα.