Καβουρδίζετε τα αμύγδαλα στον φούρνο για 20-30 λεπτά περίπου, στον αέρα στους 150°C και τα αφήνετε να κρυώσουν. K;όβετε τη Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance σε κομμάτια και τη λιώνετε σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσει προσθέτετε τα αμύγδαλα και ανακατεύετε καλά. Πάνω σε ένα κομμάτι λαδόκολλα σχηματίζετε τα σοκολατένια βραχάκια με 1 κουτ. γλυκού. Φτιάχνετε περίπου 25 βραχάκια.
Σοκολατένια βραχάκια
Υλικά
Για 25 τεμάχια
- 2 πλάκες Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance
- 100 γρ. ολόκληρα καθαρισμένα αμύγδαλα (ανάλατα)
Εκτέλεση
Υλικά
Για 25 τεμάχια
- 2 πλάκες Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance
- 100 γρ. ολόκληρα καθαρισμένα αμύγδαλα (ανάλατα)
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους