Διαλύετε τη Μαγιά στο νερό. Βάζετε στο μπολ όλα τα υλικά εκτός από τη μαργαρίνη και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί μισή ώρα περίπου σε ζεστό μέρος. Την ανοίγετε σε ένα χοντρό φύλλο, απλώνετε τη μαλακιά μαργαρίνη και διπλώνετε στα τρία. Την αφήνετε για 1 - 2 ώρες να ξεκουραστεί, την ανοίγετε πάλι σε φύλλο και τη διπλώνετε στα 3. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία κάθε 1 - 2 ώρες για άλλες 6 φορές. Ετοιμάζετε τη γέμιση: Σοτάρετε τον κιμά στο ελαιόλαδο. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα και συνεχίζετε το σοτάρισμα. Σβήνετε με το κρασί. Αφήνετε να εξατμιστεί, σκεπάζετε με νερό και σιγοβράζετε μέχρι να ψηθεί ο κιμάς. Προσθέτετε τη γραβιέρα, ανακατεύετε, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε τη γέμιση να κρυώσει. Ανοίγετε σε λεπτό φύλλο, κόβετε σε λωρίδες, σε τετράγωνα και μετά σε τρίγωνα. Βάζετε στο κέντρο 1 κουτ. σούπας γέμιση και διπλώνετε. Ψήνετε στους 170 βαθμούς στον αέρα για μισή ώρα περίπου.