Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με την Καστανή Ζάχαρη Fytro και το ξύσμα. Λιώνετε σε κατσαρολάκι το βούτυρο, προσθέτετε το παραπάνω μίγμα και ανακατεύετε. Στρώνετε καλά το Μπισκότο σε μακρόστενη φόρμα. Βράζετε την κρέμα γάλακτος με τη βανίλια και τις μπανάνες σε ροδέλες . Αφού πάρουν βράση κατεβάζετε από τη φωτιά και καλύπτετε το κατσαρολάκι με μεμβράνη. Σε άλλο κατσαρολάκι βάζετε τη ζάχαρη και την αφήνετε να λιώσει μέχρι να γίνει σκληρή καραμέλα. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε το βούτυρο και ανακατεύετε. Κατόπιν ρίχνετε το μίγμα με την κρέμα γάλακτος και βάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά να πάρουν μία βράση τα υλικά ώστε να λιώσει η καραμέλα που πιθανόν έχει στερεοποιηθεί. Κατεβάζετε από τη φωτιά. Βάζετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ να φουσκώσει με 2 κουτ. σούπας νερό, την προσθέτετε στην καραμέλα και ανακατεύετε. Αφήνετε την κρέμα να κρυώσει, προσθέτετε το γιαούρτι, ανακατεύετε και απλώνετε την κρέμα πάνω από το μπισκότο. Βάζετε το γλύκισμα στην κατάψυξη για μία ώρα. Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας για τη μισή ποσότητα και σερβίρετε.
Tip: Μπορείτε να γαρνίρετε με μπανάνα σε φέτες βουτηγμένες σε λεμόνι, λίγο τριμμένο μπισκότο και Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.