Κοσκινίζετε τη ζάχαρη 'αχνη και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ. Με το βούτυρο να είναι παγωμένο, χτυπάτε όλα τα υλικά με φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν. Tο μίγμα δεν πρέπει να δουλευτεί περισσότερο γιατί διαχωρίζεται το βούτυρο. Τυλίγετε το μίγμα με λαδόκολλα σε μπαστούνι και το καταψύχετε. Όταν παγώσει το αλείφετε με νερό και το πασπαλίζετε με κρυσταλλική ζάχαρη. Το κόβετε σε φέτες και τις ψήνετε στους 180⁰C (αέρας) για 20 λεπτά.
Μπισκότα diamonds
Υλικά
- 190 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
- Λίγο αλάτι
- 75 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 1 κρόκος αυγού
- 1 stick βανίλιας
- 215 γρ. (1 2/3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- Λίγη κρυσταλλική ζάχαρη για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Υλικά
- 190 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
- Λίγο αλάτι
- 75 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 1 κρόκος αυγού
- 1 stick βανίλιας
- 215 γρ. (1 2/3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- Λίγη κρυσταλλική ζάχαρη για πασπάλισμα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους