Μουλιάζετε τα φύλλα Ζελατίνης σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και διαλύετε τα φύλλα Ζελατίνης. Προσθέτετε το ΗΕΜΟ, ανακατεύετε και μοιράζετε σε 2 μπολάκια ή ποτήρια. Τα βάζετε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να σερβίρετε με Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ. Εναλλακτικά, μπορείτε να γαρνίρετε με Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
Panna Cotta με ΗEMO
Υλικά
- 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ΗΕΜΟ
- 4 φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ
- Σιρόπι με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ΗΕΜΟ
- 4 φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ
- Σιρόπι με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους