Soft cookies με ξηρούς καρπούς

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Soft Cookies
  • 2 αυγά
  • 150 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο, λιωμένο
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) φιστίκι Αιγίνης ψίχα
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) βερίκοκα, αποξηραμένα και ψιλοκομμένα 
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) σταφίδες
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κράνμπερις, αποξηραμένα
Εκτέλεση

Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Soft Cookies σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 
Μέσα στο μίγμα προσθέτετε τα φιστίκια, τη σταφίδα, τα κραμπερις και τα ψιλοκομμένα βερίκοκα και τα ανακατεύετε καλά να απλωθούν ομοιόμορφα σε όλο το μίγμα. 
Ψήνετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφού τα βγάλετε, τα αφήνετε λίγα λεπτά να κρυώσουν και αμέσως είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies