Για την προετοιμασία του μπισκότου-βάσης:
Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά του μπισκότου και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη, την οποία απλώνετε σε 2 μακρόστενες φόρμες (μήκους 30 εκατοστών). Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 200°C για περίπου 30 λεπτά.
Για την προετοιμασία της κρέμας:
Μουλιάζετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ σε φύλλα σε κρύο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζετε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκάλι σε ένα κατσαρολάκι και το αφήνετε να πάρει μια βράση. Στη συνέχεια, προσθέτετε τη ζελατίνη που έχετε μουλιάσει, ανακατεύετε, μέχρι να διαλυθεί, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε τον χυμό να κρυώσει.
Προσθέτετε στο μίξερ τα υπόλοιπα υλικά για την κρέμα και ανακατεύετε ελαφρά. Στο τέλος, προσέθετε και τον χυμό πορτοκαλιού με τη διαλυμένη ζελατίνη και πάλι ανακατεύετε ελαφρά, μέχρι η κρέμα να γίνει ομοιογενής. Βάζετε την κρέμα λίγο στο ψυγείο να παγώσει και, έπειτα, τη στρώνετε στις 2 φόρμες επάνω από το μπισκότο.
Για την προετοιμασία του ζελέ:
Παρασκευάζετε τα 2 κουτιά Φρουί Ζελέ Κεράσι Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα αφήνετε να κρυώσουν και τα μοιράζετε στις 2 φόρμες. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο, μέχρι να πήξει το ζελέ.
Tip: Εάν θέλετε, μπορείτε αντί για 2 μακρόστενες φόρμες, να χρησιμοποιήσετε ένα μακρόστενο βαθύ pyrex, διαστάσεων 22×34 εκατοστά ή 24×30 εκατοστά.