Τούρτα αμυγδάλου με καρύδα και berries

Υλικά
  • 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 φάκελοι Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 800 ml (4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1/2 συσκευασία Σιρόπι με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 80 γρ. καρύδα τριμμένη
  • 150 γρ. αμύγδαλο κροκάν


Για το σιρόπι:

  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) λικέρ καρύδας                                                             

Για το γαρνίρισμα:

  • Berries
  • Αμύγδαλο φιλέ
  • Καρύδα τριμμένη
  • 1 συσκευασία Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Εκτέλεση

Βράζετε για 2 λεπτά το νερό και τη ζάχαρη για το σιρόπι και όταν κρυώσει, προσθέτετε το λικέρ. Ετοιμάζετε τους δύο φακέλους Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες των φακέλων, και προσθέτετε την καρύδα. Σιροπιάζετε τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ ελαφρά και βάζετε λίγο Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ, λίγο αμύγδαλο και το 1/3 της έτοιμης κρέμας. Επαναλαμβάνετε άλλες δύο φορές. Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και καλύπτετε όλη την τούρτα. Γαρνίρετε με τα berries, τα αμύγδαλα και την τριμμένη καρύδα.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους