Γεμιστά Μπισκότα Σοκολάτας

Υλικά
  • 250 γρ. (2 κουτ. σούπας) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 30 γρ. (4 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
  • 1 αυγό
  • λίγο αλάτι
  • 3 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 βανίλια
  • ξύσμα από 3 πορτοκάλια
  • 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
  • 1 μαρμελάδα βερίκοκο
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη σε δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσουν. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας σε χαμηλή ταχύτητα. Κόβετε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια των 20 γραμμαρίων, τα πατάτε ελαφρά και τα ψήνετε στους 180 °C για 20 περίπου λεπτά. Όταν κρυώσουν, τα γεμίζετε με τη μαρμελάδα βερίκοκο. Μπορείτε να λιώσετε σε μπεν μαρί μία πλάκα Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ και να βουτήξετε τα μπισκότα στη λιωμένη κουβερτούρα ή να σχηματίσετε γραμμές με τη βοήθεια ένα πιρουνιού.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies