Ετοιμάζετε το Πλιγούρι Fytro, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και το αφήνετε να κρυώσει.
Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά του ντρέσινγκ. Τέλος, ανακατεύετε το βρασμένο πλιγούρι με το ντρέσινγκ και τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρετε.
Σαλάτα με πλιγούρι αβοκάντο και σπανάκι
Υλικά
- 1 συσκευασία Πλιγούρι Fytro
- 150 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια, χοντροκομμένα
- 250 γρ. τομάτες, κομμένες
- 100 γρ. σπανάκι baby
- 1 ρόδι
- 2 τεμάχια αβοκάντο
- Αλάτι, πιπέρι
- 5 γρ. (2 κουτ. γλυκού) μαύρο σουσάμι
- Υλικά για το ντρέσινγκ
- 70 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) χυμός λεμονιού Realemon
- 70 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) χυμός πορτοκαλιού
- 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 20 γρ. (2 κουτ. σούπας) μέλι
- 15 γρ. μαϊντανός
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 συσκευασία Πλιγούρι Fytro
- 150 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια, χοντροκομμένα
- 250 γρ. τομάτες, κομμένες
- 100 γρ. σπανάκι baby
- 1 ρόδι
- 2 τεμάχια αβοκάντο
- Αλάτι, πιπέρι
- 5 γρ. (2 κουτ. γλυκού) μαύρο σουσάμι
- Υλικά για το ντρέσινγκ
- 70 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) χυμός λεμονιού Realemon
- 70 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) χυμός πορτοκαλιού
- 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 20 γρ. (2 κουτ. σούπας) μέλι
- 15 γρ. μαϊντανός
- Αλάτι, πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους