Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε. Το στρώνετε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 22 εκατοστών, και τη βάζετε στο ψυγείο, για 30 λεπτά.
Βάζετε σε μια κατσαρόλα το γάλα με τη ζάχαρη να ζεσταθεί, προσθέτετε τα δύο Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, κρατώντας 1 κουταλάκι του γλυκού από το καθένα, και σιγοβράζετε μέχρι να πήξει η κρέμα, ανακατεύοντας συνεχώς. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού. Βάζετε την κρέμα στον κάδο του μίξερ και τη χτυπάτε να κρυώσει λίγο και έπειτα προσθέτετε την κρέμα τυριού και χτυπάτε για άλλα 5 λεπτά. Απλώνετε την κρέμα πάνω από το μπισκότο και βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο.
Σε ένα κατσαρολάκι, βάζετε 1 φλιτζάνι νερό να ζεσταθεί, προσθέτετε το Φρουί Ζελέ με γεύση ανανά ΓΙΩΤΗΣ και το Άνθος Αραβοσίτου που έχετε κρατήσει και ανακατεύετε να διαλυθούν. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό.
Αφήνετε το Φρουί Ζελέ να κρυώσει λίγο και το ρίχνετε πάνω από την κρέμα. Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο για 2 ώρες και ξεφορμάρετε. Γαρνίρετε με φέτες λεμονιού και σμέουρα.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια και με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.