Μάφινς σοκολάτας καπουτσίνο με frosting μασκαρπόνε

Υλικά

1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας
1 αυγό
150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
140 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
80 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) έτοιμος καφές εσπρέσο
1 κουτ. γλυκού κανέλα
 
Υλικά για το frosting μασκαρπόνε
1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
250 γρ. (1 1/4  φλιτζ. τσαγιού) μασκαρπόνε
 
Υλικά για το γαρνίρισμα
1 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
100 γρ. κεράσια

Εκτέλεση

Χτυπάτε με σύρμα το αυγό, το σπορέλαιο, το νερό, τον καφέ εσπρέσο, την κανέλα και προσθέτετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας.

Μοιράζετε το μίγμα σε 12 φορμάκια για μάφινς και ψήνετε, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ετοιμάζετε το Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτετε το μασκαρπόνε και ανακατεύετε απαλά. Όταν κρυώσουν τα μάφινς, μοιράζετε το frosting από πάνω, με τη βοήθεια κορνέ. Πασπαλίζετε με Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ και γαρνίρετε με φρέσκα κεράσια.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5