Διπλώνετε τα φύλλα στη μέση και τα τοποθετείτε ένα-ένα, αλείφοντάς τα με λίγο ηλιέλαιο, σε βουτυρωμένη ταρτιέρα ή ταψάκι διαμέτρου 30 εκατοστών. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου με το ρόφημα βρώμης, προσθέτοντας κατά το βράσιμο το σιμιγδάλι, το ξύσμα πορτοκαλιού και 5 κουταλιές της σούπας Καστανή Ζάχαρη Fytro. Καθαρίζετε και κόβετε τα μήλα σε λεπτές φέτες. Ρίχνετε την κρέμα πάνω από τα φύλλα και πασπαλίζετε με τη μισή κανέλα και τα μισά καρύδια. Τοποθετείτε από πάνω τα μήλα, ρίχνετε την υπόλοιπη ζάχαρη και το μέλι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, για περίπου 40 λεπτά. Γαρνίρετε με τα υπόλοιπα καρύδια και την κανέλα.
*Το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.