Τούρτα με μους τυριού και φρούτα του δάσους

Υλικά
  • 1 Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος (100 γρ.) Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 300 γρ. τυρί κρέμα
  • ξύσμα από 1/2 λεμόνι
  • χυμός λεμονιού (5-6 σταγόνες)
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαρμελάδα βερίκοκο

Για το σιρόπι:

  • 100ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό 
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη

Για το γαρνίρισμα:

  • 250 γρ. διάφορα Φρούτα του δάσους
Εκτέλεση

Βράζετε τη ζάχαρη με το νερό για ένα λεπτό, για το σιρόπι. Ετοιμάζετε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτετε το τυρί κρέμα, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, και ανακατεύετε καλά. Βάζετε σε μια πιατέλα τη Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σιροπιάζετε ελαφρά, αλείφετε με το ένα τρίτο της μαρμελάδας βερίκοκο και απλώνετε, με τη βοήθεια κορνέ, το ένα τρίτο από το έτοιμο Garni. Επαναλαμβάνετε άλλες δύο φορές με τα υπόλοιπα υλικά και γαρνίρετε την επιφάνεια με τα φρούτα του δάσους.
 

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies