Πασχαλινά cupcakes με frosting σοκολάτας

Υλικά
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins
  • 1 αυγό
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Για το frosting:

  • 250 γρ. (1 2/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 125 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) πραλίνα φουντουκιού 
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ

Για το γαρνίρισμα:

24 σοκολατένια αυγουλάκια

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί, το μοιράζετε σε 12 φορμάκια για cupcakes και ψήνετε.
Ετοιμάζετε το frosting: χτυπάτε καλά τη μαργαρίνη με την άχνη ζάχαρη.
Προσθέτετε την πραλίνα φουντουκιού και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, και γαρνίρετε τα cupcakes με τη βοήθεια κορνέ. Γαρνίρετε το κάθε ένα με δύο σοκολατένια αυγουλάκια.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies