Πασχαλινά Μπισκότα Κακάο

Υλικά
  • 120 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο  
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 170 γρ. (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ κοσκινισμένο
  • λίγο αλάτι 
  • 6 γρ. (1 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 8 γρ. (1 κουτ. γλυκού) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ  
  • 2 κρόκοι αυγού
  • 125 γρ. (1 πλάκα) Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ 
Εκτέλεση

Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από την κουβερτούρα, και χτυπάτε με τον γάντζο μέχρι να ομογενοποιηθούν και η ζύμη να ξεκολλά από τα τοιχώματα. Αφήνετε τη ζύμη στο ψυγείο για 15 λεπτά, ώστε να «ξεκουραστεί». Στη συνέχεια, ανοίγετε τη ζύμη, με τη βοήθεια πλάστη, σε πάχος 1 εκατοστού και κόβετε σε σχήματα αυγού ή κουνελιού με κουπάτ. Τα βάζετε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, ψήνετε για 15 λεπτά στους 150°C και τα αφήνετε να κρυώσουν. 
Λιώνετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και με τη βοήθεια ενός κορνέ με λεπτή μύτη, δημιουργείτε σχήματα στα κουλουράκια σας.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies