Χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζετε τα υπόλοιπα υλικά για το τόμπους και τα προσθέτετε στο μίγμα. Ανακατεύετε με μια μαρίζ. Απλώνετε το μίγμα σε τετράγωνο ταψί με λαδόκολλα. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 10 με 15 λεπτά. Τυλίγετε το τόμπους σε ρολό.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ανοίγετε το τόμπους και απλώνετε την κρέμα και από πάνω το βύσσινο. Τυλίγετε σε ρολό. Τοποθετείτε τον κορμό στο ψυγείο για 2 ώρες. Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και καλύπτετε τον κορμό. Γαρνίρετε με τα κεράσια, τα φύλλα μέντας και την Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.