Μύρισε...Καλοκαίρι!

  • Κορμός με κρέμα και βύσσινο
    Κορμός με κρέμα και βύσσινο
    Χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζετε τα υπόλοιπα υλικά για το τόμπους και τα προσθέτετε στο μίγμα.
  • Τούρτα παγωτό κρέμα σοκολάτα
    Τούρτα παγωτό κρέμα σοκολάτα
    Ετοιμάζετε το παντεσπάνι: χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
  • Κρέμα Μπαβαρουάζ με κρέμα λεμόνι σε ποτήρι
    Κρέμα Μπαβαρουάζ με κρέμα λεμόνι σε ποτήρι
    Ετοιμάζετε τo Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ και την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες των φακέλων και το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Τάρτα με ζελέ λεμόνι
    Τάρτα με ζελέ λεμόνι
    Χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτετε το αυγό και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα πέντε λεπτά.
  • Τάρτα φράουλα
    Τάρτα φράουλα
    Ετοιμάζετε τη βάση για την τάρτα: σε ένα μπολ ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τα τριμμένα φουντούκια, το λικέρ και το λιωμένο βούτυρο και απλώνετε το μίγμα στη βάση μιας ταρτιέρας διαμέτρου 24 εκατοστών.
Ρυθμίσεις cookies