Ανακατεύετε σε ένα μπολ το νερό, τη Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ και τη ζάχαρη ώστε να διαλυθούν καλά και στη συνέχεια, προσθέτετε το μαλακωμένο βούτυρο και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ. Ζυμώνετε για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η ζύμη και να μην κολλάει στα χέρια. Σκεπάζετε και την αφήνετε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της, για 40 λεπτά περίπου. Την ανοίγετε, σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τον πλάστη πάχους ενός δακτύλου και με ένα ποτήρι κόβετε κύκλους.
Για τα κλασικά donuts με ένα καπάκι από μπουκάλι αναψυκτικού κάνετε μια τρύπα στη μέση και μαζεύετε όλα τα κομματάκια ζύμης που περίσσεψαν. Ξανανοίγετε φύλλο μέχρι να τελειώσει όλη η ζύμη.
Tip! Για το ιδανικό αφράτο donut, τα αφήνετε να ξαναφουσκώσουν, για 20 λεπτά περίπου. Τηγανίζετε με άφθονο λάδι, μιας και δεν απορροφάται καθόλου, και από τις δυο πλευρές για λίγα λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Σε ένα μπεν μαρί λιώνετε την ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic, κι αφού αφήσετε τα donuts για 5 λεπτά να κρυώσουν, τα βουτάτε μέσα από τη μια πλευρά και τα τοποθετείτε σε μια σχάρα ή αντικολλητικό χαρτί.
Τέλος, να γαρνίρετε με Party Décor ΓΙΩΤΗΣ.