Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από την κουβερτούρα και τα αναμιγνύετε. Λιώνετε σε μικροκύματα ή σε μπεν μαρί την Pastry Classic ΓΙΩΤΗΣ. και το προσθέτετε, μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Το παγώνετε για 30 λεπτά και στη συνέχεια το πλάθετε σε μπαλάκια και το ξαναβάζετε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Τέλος, με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων, βουτάτε ένα-ένα τα σοκολατάκια μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα και τα αφήνετε σε αντικολλητικό χαρτί ή σε μια σχάρα να στραγγίσουν καλά.
Μπορείτε να τα πουδράρετε με τριμμένο μπισκότο ή Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Σοκολατάκια με ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
Υλικά
- 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) εβαπορέ γάλα
- 125 γρ. (6 κουτ. σούπας) βούτυρο
- 120 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) τριμμένο μπισκότο
- 50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
Εκτέλεση
Υλικά
- 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) εβαπορέ γάλα
- 125 γρ. (6 κουτ. σούπας) βούτυρο
- 120 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) τριμμένο μπισκότο
- 50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους