Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από το Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ και τα αναμιγνύετε. Λιώνετε σε μικροκύματα ή σε μπεν μαρί το Cover Cream και το προσθέτετε, μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Το παγώνετε για 30 λεπτά και στη συνέχεια το πλάθετε σε μπαλάκια και το ξαναβάζετε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Τέλος, με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων, βουτάτε ένα-ένα τα σοκολατάκια μέσα στο λιωμένο Cover Cream και τα αφήνετε σε αντικολλητικό χαρτί ή σε μια σχάρα να στραγγίσουν καλά.
Μπορείτε να τα πουδράρετε με τριμμένο μπισκότο ή κακάο.
Σοκολατάκια με Cover Cream
Υλικά
- 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) εβαπορέ γάλα
- 125 γρ. (6 κουτ. σούπας) βούτυρο
- 120 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) εβαπορέ γάλα
- 125 γρ. (6 κουτ. σούπας) βούτυρο
- 120 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. Cover Cream ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους