Χριστουγεννιάτικες Κρέπες Κακάο με Μάνγκο

Υλικά
  • 2 μάνγκο ψιλοκομμένα
  • 2 μήλα κόκκινα ψιλοκομμένα 
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες 
  • 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml γάλα
Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και 2 κουτ. σούπας νερό, περισσότερο από αυτό που αναγράφει η συσκευασία. Ανακατεύετε πολύ καλά, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα.
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι ρίχνετε τα φρούτα και τη ζάχαρη και τα σιγοβράζετε σε μέτρια φωτιά, για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία μαρμελάδα. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ετοιμάζετε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες. Όπως είναι ζεστές οι κρέπες, προσθέτετε σε κάθε μια 2 κουταλιές της σούπας κρέμα πραλίνα, μια κουτάλια μαρμελάδα και διπλώνετε σε μαντηλάκι ή ρολό. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και στις υπόλοιπες κρέπες.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies