Βάζετε στο μπολ του μίξερ το αλεύρι, το βούτυρο, τη μαγιά και ζυμώνετε για 2-3 λεπτά. Χτυπάτε τους κρόκους, το νερό και το αλάτι και τα προσθέτετε στο αλεύρι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο βούτυρο και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ρύζι. Ρίχνουμε τον ζωμό σιγά-σιγά και αφήνουμε να βράσει το ρύζι.
Βράζετε τις γαρίδες. Σε 1 κούπα βραστό ζωμό διαλύετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ που έχετε αφήσει προηγουμένως να φουσκώσει για 4 λεπτά σε 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό.