Σοτάρετε τα κρεμμύδια, το πράσο και το σκόρδο στο ελαιόλαδο, σβήνετε με κρασί και αλατοπιπερώνετε. Αφού πιει όλα τα νερά ρίχνετε και το σπανάκι και συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά...
Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, τη μαργαρίνη, το αλάτι , τη ζάχαρη, το ξύσμα, τον άνηθο, το κρεμμυδάκι και το πιπέρι και χτυπάτε με το φτερό μέχρι να αφρατέψει το μίγμα.
Προσθέτετε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό...
όβετε το μπρόκολο σε μικρά κομμάτια και το βράζετε σε αλατισμένο νερό για 3-4 λεπτά. Σε λιωμένο βούτυρο τσιγαρίζετε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το καρότο, τις πιπεριές και τα σβήνετε με λίγο λευκό κρασί.