Δείπνο για 2

  • Αλμυρό κέικ
    Αλμυρό κέικ
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, τη μαργαρίνη, το αλάτι , τη ζάχαρη, το ξύσμα, τον άνηθο, το κρεμμυδάκι και το πιπέρι και χτυπάτε με το φτερό μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτετε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό...
  • Ογκρατέν λαχανικών με μπεσαμέλ
    Ογκρατέν λαχανικών με μπεσαμέλ
    όβετε το μπρόκολο σε μικρά κομμάτια και το βράζετε σε αλατισμένο νερό για 3-4 λεπτά. Σε λιωμένο βούτυρο τσιγαρίζετε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το καρότο, τις πιπεριές και τα σβήνετε με λίγο λευκό κρασί.
  • Τσιπούρα φρικασέ με σέλινο
    Τσιπούρα φρικασέ με σέλινο
    Βάζετε στη κατσαρόλα το ζωμό ψαριού, 3 φλιτζ. τσαγιού νερό, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, και τα κρεμμυδάκια κομμένα και τα αφήνετε να πάρουν βράση.
  • Λαυράκι με πολύχρωμες πιπεριές
    Λαυράκι με πολύχρωμες πιπεριές
    Κόβετε τις πιπεριές και το ένα κρεμμύδι σε κυβάκια και τα σοτάρετε. Κόβετε κάθε λαυράκι στη μέση, αφαιρείτε το μεσαίο κόκαλο και τα πλαϊνά και πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
  • Σαρδέλα στον φούρνο με φρέσκα μυρωδικά
    Σαρδέλα στον φούρνο με φρέσκα μυρωδικά
    Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί μαζί με τα ψιλοκομμένα αρωματικά, τη λιαστή τομάτα, το κρασί, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Ρυθμίσεις cookies