Μπισκότα - Κουλούρια

  • Πασχαλινά Κουλουράκια
    Πασχαλινά Κουλουράκια
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), τα αυγά και τις βανίλιες και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα για 6-7 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να φουσκώσει το μίγμα.
  • Μπισκότα βρώμης
    Μπισκότα βρώμης
    Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, την Καστανή Ζάχαρη Fytro, το μέλι, τα αυγά και το αλάτι και τα χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Πασχαλινά Μπισκότα Κακάο
    Πασχαλινά Μπισκότα Κακάο
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από την κουβερτούρα, και χτυπάτε με τον γάντζο μέχρι να ομογενοποιηθούν και η ζύμη να ξεκολλά από τα τοιχώματα.
  • Πασχαλινά κουλουράκια με μαστίχα
    Πασχαλινά κουλουράκια με μαστίχα
    Χτυπάτε στο μίξερ, στη δυνατή ταχύτητα, το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για πέντε ακόμα λεπτά.
  • Μπισκότα -κράκερς
    Μπισκότα -κράκερς
    Ανακατεύετε σε ένα μπολ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη και το αλάτι.
Ρυθμίσεις cookies