Μπισκότα - Κουλούρια

  • Πασχαλινά Κουλουράκια
    Πασχαλινά Κουλουράκια
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), τα αυγά και τις βανίλιες και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα για 6-7 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να φουσκώσει το μίγμα.
  • Μπισκότα βρώμης
    Μπισκότα βρώμης
    Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, την Καστανή Ζάχαρη Fytro, το μέλι, τα αυγά και το αλάτι και τα χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Κουλουράκια αμυγδάλου με κακάο
    Κουλουράκια αμυγδάλου με κακάο
    Προσθέτετε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υγρά υλικά και ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια προσθέτετε τη ζάχαρη, τη Φαρίνα με Χαρούπι ΓΙΩΤΗΣ και τα αμύγδαλα ψιλοκομμένα και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.
  • Λαδοκούλουρα με κακάο
    Λαδοκούλουρα με κακάο
    Σε ένα μπολ προσθέτετε και ανακατεύετε όλα τα στερεά υλικά. Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύετε τα υγρά υλικά μαζί με το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βανίλια.
  • Πασχαλινά Μπισκότα Κακάο
    Πασχαλινά Μπισκότα Κακάο
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από την κουβερτούρα, και χτυπάτε με τον γάντζο μέχρι να ομογενοποιηθούν και η ζύμη να ξεκολλά από τα τοιχώματα.
Ρυθμίσεις cookies