Μπισκότα - Κουλούρια

  • Πασχαλινά Κουλουράκια
    Πασχαλινά Κουλουράκια
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), τα αυγά και τις βανίλιες και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα για 6-7 λεπτά μέχρι να ασπρίσει και να φουσκώσει το μίγμα.
  • Μπισκότα ολικής με σταγόνες σοκολάτας
    Μπισκότα ολικής με σταγόνες σοκολάτας
    Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, την Καστανή Ζάχαρη Fytro, το μέλι, τα αυγά και το αλάτι και τα χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Κουλουράκια αμυγδάλου με κακάο
    Κουλουράκια αμυγδάλου με κακάο
    Προσθέτετε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υγρά υλικά και ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια προσθέτετε τη ζάχαρη, τη Φαρίνα με Χαρούπι ΓΙΩΤΗΣ και τα αμύγδαλα ψιλοκομμένα και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.
  • Μπισκότα Πορτοκαλιού με ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
    Μπισκότα Πορτοκαλιού με ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
    Προσθέτετε στο μίξερ όλα τα υλικά ξεκινώντας με το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αυγό, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού και τέλος το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, στο οποίο προηγουμένως έχετε προσθέσει σόδα και τα ανακατεύετε με το φτερό, έως ότου δημιουργηθεί μία ομοιογενής ζύμη.
  • Λαδοκούλουρα με κακάο
    Λαδοκούλουρα με κακάο
    Σε ένα μπολ προσθέτετε και ανακατεύετε όλα τα στερεά υλικά. Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύετε τα υγρά υλικά μαζί με το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βανίλια.
Ρυθμίσεις cookies