Ζυμώνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, τον καφέ, το βούτυρο, το κρασί, το νερό και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη.
Καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα κάνετε πουρέ στο μπλέντερ. Ανακατεύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τη ζάχαρη άχνη, με το ρόφημα αμυγδάλου, ώστε να διαλυθούν και μετά προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά.
Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη ζάχαρη άχνη για 5 λεπτά. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και τα ποτά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Ετοιμάζετε το κέικ χτυπώντας το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και σιγά-σιγά το Αλεύρι, το Κορν Φλάουρ, τη βανίλια και το αλάτι μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Αδειάζετε τη ζύμη σε αλευρωμένη και βουτυρωμένη φόρμα...