Έθνικ

  • Semla - γεμιστά τσουρεκάκια
    Semla - γεμιστά τσουρεκάκια
    Λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε 1 1/4 φλιτζάνι τσαγιού γάλα, ώστε να έχετε ένα μίγμα με θερμοκρασία περίπου 37-38°C.
  • Cannoli
    Cannoli
    Ζυμώνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, τον καφέ, το βούτυρο, το κρασί, το νερό και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη.
  • Mousse σοκολάτας με αβοκάντο
    Mousse σοκολάτας με αβοκάντο
    Καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα κάνετε πουρέ στο μπλέντερ. Ανακατεύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τη ζάχαρη άχνη, με το ρόφημα αμυγδάλου, ώστε να διαλυθούν και μετά προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά.
  • Τιραμισού
    Τιραμισού
    Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη ζάχαρη άχνη για 5 λεπτά. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και τα ποτά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  • Κορόνα κέικ Φρανκφούρτης
    Κορόνα κέικ Φρανκφούρτης
    Ετοιμάζετε το κέικ χτυπώντας το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και σιγά-σιγά το Αλεύρι, το Κορν Φλάουρ, τη βανίλια και το αλάτι μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Αδειάζετε τη ζύμη σε αλευρωμένη και βουτυρωμένη φόρμα...
Ρυθμίσεις cookies