Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα βραστή

Υλικά
  • 450 ml (2 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα  
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος 
  • 25 γρ. (2 1/2 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 70 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 185 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic 
  • 4 κρόκοι αυγού 
Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε τους κρόκους αυγού, τους χτυπάτε, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic και ανακατεύετε. 
Τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά και βράζετε 1-2 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα, ανακατεύοντας συνεχώς.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε κομματάκια και ανακατεύετε στην αρχή με σύρμα και μετά με μαρίζ. 
Καλύπτετε με μεμβράνη, η οποία πρέπει να εφάπτεται στη κρέμα και την αφήνετε να κρυώσει.
Μπορείτε να την απολαύσετε ως κρέμα ή να την χρησιμοποιήσετε ως γέμιση σε τούρτες, τάρτες, εκλαίρ και ό,τι άλλο επιθυμείτε.   

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies