Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε τους κρόκους αυγού, τους χτυπάτε, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic και ανακατεύετε.
Τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά και βράζετε 1-2 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα, ανακατεύοντας συνεχώς.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε κομματάκια και ανακατεύετε στην αρχή με σύρμα και μετά με μαρίζ.
Καλύπτετε με μεμβράνη, η οποία πρέπει να εφάπτεται στη κρέμα και την αφήνετε να κρυώσει.
Μπορείτε να την απολαύσετε ως κρέμα ή να την χρησιμοποιήσετε ως γέμιση σε τούρτες, τάρτες, εκλαίρ και ό,τι άλλο επιθυμείτε.
Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα βραστή
Υλικά
- 450 ml (2 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 25 γρ. (2 1/2 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 70 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 185 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
- 4 κρόκοι αυγού
Εκτέλεση
Υλικά
- 450 ml (2 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 25 γρ. (2 1/2 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 70 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 185 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
- 4 κρόκοι αυγού
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους