Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και αφήνετε τις κρέπες να κρυώσουν. Προσθέτετε τα μυρωδικά, τη μπύρα και αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου.
Μοιράζετε το τυρί στις κρέπες και τοποθετείτε από πάνω μια φέτα ζαμπόν. Τις τυλίγετε σφιχτά σε ρολό.
Τις βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες και τις κόβετε σε ροδέλες πριν σερβίρετε.
Κρύες κρέπες με ζαμπόν και τυρί
Υλικά
Για τις κρέπες:
- 1 κουτί Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 60 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 70 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μπύρα
- Λίγος μαϊντανός
- Λίγο σχοινόπρασο
- Λίγο κολίανδρο
Για τη γέμιση:
- 8 φέτες ζαμπόν
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Τυρί κρέμα
Εκτέλεση
Υλικά
Για τις κρέπες:
- 1 κουτί Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 60 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 70 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μπύρα
- Λίγος μαϊντανός
- Λίγο σχοινόπρασο
- Λίγο κολίανδρο
Για τη γέμιση:
- 8 φέτες ζαμπόν
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Τυρί κρέμα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους