Λιώνετε τη Κουβερτούρα σε Σταγόνες Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και προσθέτετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τη ζάχαρη, ανακατεύοντας συνεχώς.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε σιγά – σιγά ½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Αφήνετε το ρόφημα να κρυώσει.
Βάζετε στο μπλέντερ το υπόλοιπο γάλα, το μίγμα σοκολάτας και τον πάγο και ανακατεύετε. Σερβίρετε με Garni και Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.