Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C, στον αέρα.
Στρώνουμε σε 2 ταψιά λαδόκολλα.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, την κανέλα, τη σόδα και το αλάτι.
Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, την Ακατέργαστη Ζάχαρη FYTRO, το αυγό και τη βανίλια και τα χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε τα καρότα, τα καρύδια, τις σταφίδες και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε ελαφρά.
Ρίχνουμε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα και ψήνουμε 12-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα.