Cookie με σταφίδες και καρότο

Υλικά
  • 125 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 2,5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) κανέλα
  • 5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) αλάτι
  • 2,5 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) σόδα
  • 110 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο μαλακό
  • 65 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) Ακατέργαστη Ζάχαρη FYTRO
  • 65 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) καρότο τριμμένο
  • 125 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) καρύδια
  • 50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) σταφίδες
  • ½ κουτ. γλυκού βανίλια
Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C, στον αέρα.

Στρώνουμε σε 2 ταψιά λαδόκολλα.

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, την κανέλα, τη σόδα και το αλάτι.

Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, την Ακατέργαστη Ζάχαρη FYTRO, το αυγό και τη βανίλια και τα χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.

Προσθέτουμε τα καρότα, τα καρύδια, τις σταφίδες και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε ελαφρά.

Ρίχνουμε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα και ψήνουμε 12-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies