Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί για 10-15 λεπτά. Απλώνετε τη ζύμη σε ένα ταψί και την αφήνετε να ξεκουραστεί μέχρι να φουσκώσει. Πλάθετε σε μικρά μπαστουνάκια. Ψήνετε στους 180⁰C στον αέρα για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Μπατόν σαλέ
Υλικά
- 1/2 κιλό (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
- 3 κρόκοι αυγών
- 120 ml (2/3 φλιτζ.τσαγιού) γάλα
- 20 γρ. (1 κουτ. σούπας) αλάτι
Εκτέλεση
Υλικά
- 1/2 κιλό (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
- 3 κρόκοι αυγών
- 120 ml (2/3 φλιτζ.τσαγιού) γάλα
- 20 γρ. (1 κουτ. σούπας) αλάτι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους