Ζυμώνετε όλα τα υλικά της ζύμης με τον γάντζο για 10 λεπτά περίπου και τη στρώνετε σε βουτυρωμένη ταρτιέρα διαμέτρου 24 εκατοστών.
Ψήνετε τις μελιτζάνες στον φούρνο με λίγο ελαιόλαδο.
Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με το μισό τριμμένο τυρί μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε το μπέικον σε κομματάκια και το απλώνετε πάνω από τη βάση.
Στρώνετε τις μελιτζάνες, τις ντομάτες και τη μοτσαρέλα.
Πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις για 25-30 λεπτά περίπου.