Brownies με κρέμα τυριού

Υλικά
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα τυριού  
  • 200 γρ. (2 φάκελοι) Κουβερτούρα Σοκολάτα λευκή σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 αυγό
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη

Υλικά για brownies:

  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
  • 3 αυγά
  • 1 κεσεδάκι μύρτιλα  
Εκτέλεση

Χτυπάτε στο μίξερ το αυγό με τη ζάχαρη, προσθέτετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα λευκή σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, την οποία έχετε λιώσει σε μπεν μαρί, και την κρέμα τυριού. Ανακατεύετε και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο.
Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού για το brownies και απλώνετε τη μισή ποσότητα σε ένα μικρό, τετράγωνο ταψί. Απλώνετε και τη μισή γέμιση και βάζετε το ταψί στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
Το βγάζετε, προσθέτετε την υπόλοιπη κρέμα τυριού και καταψύχετε ξανά για 10 λεπτά. Τέλος, το βγάζετε από την κατάψυξη. Προσθέτετε το υπόλοιπο μίγμα για brownies και τα μύρτιλα και ψήνετε στους 170°C, στον αέρα, για 25 λεπτά περίπου. Αφήνετε να κρυώσει λίγο και σερβίρετε πασπαλίζοντας, αν θέλετε, με ζάχαρη άχνη.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies