Ανακατεύετε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά μαζί για τη ζύμη. Έπειτα, δουλεύετε τη ζύμη για 1 λεπτό με τα χέρια, για να ομογενοποιηθεί πλήρως. Καλύπτετε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Ανοίγετε τη ζύμη με πλάστη σε φύλλο πάχους 1 εκατοστού, πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια. Κόβετε σε στρόγγυλα κομμάτια.
Τοποθετείτε τα κομμάτια σε ατομικές ταρτιέρες. Καλύπτετε με αντικολλητικό χαρτί και γεμίζετε με ρύζι ή τρυπάτε τα ταρτάκια με πιρούνι για να μην φουσκώσουν. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C, στον αέρα, για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρείτε προσεκτικά τα αντικολλητικά χαρτιά με το ρύζι και ψήνετε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Έπειτα, αφήνετε να κρυώσουν και ξεφορμάρετε.
Ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος μαζί με το λικέρ και το αδειάζετε σε ένα μπολ, όπου έχετε βάλει την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, την Κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι. Ανακατεύετε το μίγμα μέχρι να διαλυθούν οι σοκολάτες, μοιράζετε τα καρύδια στα ταρτάκια και γεμίζετε με την γκανάζ σοκολάτας. Αφήνετε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα να παγώσουν. Με τη ζύμη που σας έχει περισσέψει φτιάχνετε αστεράκια και τα ψήνετε στους 150°C για 15 λεπτά. Τα τοποθετείτε από πάνω και πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη για να γαρνίρετε.