Πρωινό

  • Ζεστή σοκολάτα με άρωμα κανέλας, γλυκάνισο και κακάο
    Ζεστή σοκολάτα με άρωμα κανέλας, γλυκάνισο και κακάο
    Βράστε το γάλα με τον αστεροειδή γλυκάνισο, σουρώνετε και ανακατεύετε με το Ρόφημα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και την κανέλα.
  • Zebra κέικ
    Zebra κέικ
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσουν. Έπειτα, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, το κονιάκ και το ξύσμα από το πορτοκάλι.
  • Κέικ με αχλάδια
    Κέικ με αχλάδια
    Στο μίξερ, χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, έως ότου φουσκώσει το μίγμα.
  • Μπάρες με ξηρούς καρπούς, κακάο και κουβερτούρα
    Μπάρες με ξηρούς καρπούς, κακάο και κουβερτούρα
    Λαδώνετε ένα τετράγωνο ταψί και τοποθετείτε αντικολλητικό χαρτί. Αναμιγνύετε σε μια κατσαρόλα το ζαχαρούχο γάλα με το βούτυρο και την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και τα βάζετε σε πολύ χαμηλή φωτιά.
  • Μπισκότα καρύδας με σοκολάτα
    Μπισκότα καρύδας με σοκολάτα
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά ένα-ένα και στη συνέχεια το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και τέλος το ινδοκάρυδο και ανακατεύετε ελαφρά.
Ρυθμίσεις cookies