Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσουν. Έπειτα, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, το κονιάκ και το ξύσμα από το πορτοκάλι.
Στο μίξερ, χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, έως ότου φουσκώσει το μίγμα.
Λαδώνετε ένα τετράγωνο ταψί και τοποθετείτε αντικολλητικό χαρτί. Αναμιγνύετε σε μια κατσαρόλα το ζαχαρούχο γάλα με το βούτυρο και την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και τα βάζετε σε πολύ χαμηλή φωτιά.
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά ένα-ένα και στη συνέχεια το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και τέλος το ινδοκάρυδο και ανακατεύετε ελαφρά.