Ανακατεύετε στο μίξερ τα αυγά, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη, το βούτυρο, το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και τη βανίλια.
Βάζετε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και βράζετε, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε μισό φλιτζάνι τσαγιού Ρόφημα Σόγιας Fytro.
Βάζετε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και βράζετε, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε μισό φλιτζάνι τσαγιού γάλα.