Πρωινό

  • Κέικ καρότου
    Κέικ καρότου
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150°C αέρα. Βράζετε τα 3 καρότα, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς, τα αφήνετε να κρυώσουν και, στη συνέχεια, τα τρίβετε μαζί με το τέταρτο καρότο.
  • Μπουγατσάκια με HEMO
    Μπουγατσάκια με HEMO
    Ζεσταίνετε τα 2/3 από το γάλα με τη ζάχαρη. Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε το σιμιγδάλι, το υπόλοιπο γάλα και το HΕΜΟ.
  • Ρυζόγαλο με γάλα αμυγδάλου
    Ρυζόγαλο με γάλα αμυγδάλου
    Βάζετε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και το βράζετε, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε μισό φλιτζάνι τσαγιού Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro.
  • Soft cookies με ξηρούς καρπούς
    Soft cookies με ξηρούς καρπούς
    Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Soft Cookies σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μέσα στο μίγμα προσθέτετε τα φιστίκια, τη σταφίδα, τα κραμπερις και τα ψιλοκομμένα βερίκοκα και τα ανακατεύετε καλά να απλωθούν ομοιόμορφα σε όλο το μίγμα.
  • Soft cookies σοκολάτας με Super Mousse ΓΙΩΤΗΣ
    Soft cookies σοκολάτας με Super Mousse ΓΙΩΤΗΣ
    Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Soft Cookies Σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προετοιμάζετε το Super Mousse Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το βάζετε σε σακούλες καρνέ με οποιοδήποτε σχήμα μύτης της αρεσκείας σας.
Ρυθμίσεις cookies