Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150°C αέρα. Βράζετε τα 3 καρότα, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς, τα αφήνετε να κρυώσουν και, στη συνέχεια, τα τρίβετε μαζί με το τέταρτο καρότο.
Βάζετε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και το βράζετε, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε μισό φλιτζάνι τσαγιού Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro.
Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Soft Cookies σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Μέσα στο μίγμα προσθέτετε τα φιστίκια, τη σταφίδα, τα κραμπερις και τα ψιλοκομμένα βερίκοκα και τα ανακατεύετε καλά να απλωθούν ομοιόμορφα σε όλο το μίγμα.
Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Soft Cookies Σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Προετοιμάζετε το Super Mousse Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το βάζετε σε σακούλες καρνέ με οποιοδήποτε σχήμα μύτης της αρεσκείας σας.