Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με σύρμα.
Σερβίρετε με κοτόπουλο στη σχάρα ή χοιρινό.
Γλυκόξινο dip με μελάσα, κέτσαπ και χυμό πορτοκαλιού
Υλικά
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σάλτσα τομάτας
- 40 γρ. ( 3 κουτ. σούπας) Μελάσα Fytro
- 40 γρ.( 3 κουτ. σούπας ) κέτσαπ
- 50 ml( 1/4 φλιτζ. τσαγιού) χυμός Πορτοκάλι
- 15 γρ. ( 2 κουτ. γλυκού) βαλσάμικο
- 15 γρ.( 2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σάλτσα τομάτας
- 40 γρ. ( 3 κουτ. σούπας) Μελάσα Fytro
- 40 γρ.( 3 κουτ. σούπας ) κέτσαπ
- 50 ml( 1/4 φλιτζ. τσαγιού) χυμός Πορτοκάλι
- 15 γρ. ( 2 κουτ. γλυκού) βαλσάμικο
- 15 γρ.( 2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους