Γλυκόξινο dip με μελάσα, κέτσαπ και χυμό πορτοκαλιού

Υλικά
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σάλτσα τομάτας
  • 40 γρ. ( 3 κουτ. σούπας) Μελάσα Fytro
  • 40 γρ.( 3 κουτ. σούπας ) κέτσαπ
  • 50 ml( 1/4 φλιτζ. τσαγιού) χυμός Πορτοκάλι
  • 15 γρ. ( 2 κουτ. γλυκού) βαλσάμικο
  • 15 γρ.( 2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με σύρμα.
Σερβίρετε με κοτόπουλο στη σχάρα ή χοιρινό.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 4/5
Ρυθμίσεις cookies